SSC CGL Tier-1 04-09(Sept)-2016 2nd Shift Gk Paper Asked Questions

SSC CGL Tier-1 04-09(Sept)-2016 2nd Shift Gk Paper Asked Questions


SSC CGL-Tier 1 Online Exam 4th   September 2nd shift GK Asked Questions As you know, the first shift of the SSC CGL  Tier I exam was Completed now. The level of the Exam was of easy to moderate. In this post, we are sharing some of General Knowledge Questions which was asked in today’s(4-09-2016) exam.

Staff selection commission has conducted the online exams this is the first Time. Today so many Aspirants are attempt the SSC CGL -2016 exam. We are providing the some of The Memory Based Questions are the asked In. 4th September 2nd shift GK Questions Asked Questions.


General Knowledge Questions Asked In SSC CGL Tier 1 Online Exam

1.Dipa Karmakar related to which sport
Ans:  Gymnast

2.Wheeler island is in
Ans:  Odisha

3.First Indian in British House commons
Ans: Mr. Dadabhai Naoroji


4. Which of the following joints bones and muscles
Ans: Tendon

5.Many solar cells connected
Ans:  Soar panel

6. Great wall of China is constructed in which regime
Ans: Qin Shi Huangdi

7. Where is Chabahar
Ans:  Iran


8. First Post office ATM is in
Ans: Visakhapatnam

9.Bhakra Nangal Dam on which river
Ans:  Satluj

10.If the budget proposal was rejected in the state assembly then
Ans:

11. Commercially utilized energy resource
Ans:  Natural Gas

12.Wind blowing in one direction over rocks makes
Ans: 

13. Sphygmometer measure pressure in which part
Ans:  Blood pressure

14.Indian Nationality is given by which department
SSC CGL Tier-1 04-09(Sept)-2016 2nd Shift Gk Paper Asked Questions SSC CGL Tier-1 04-09(Sept)-2016 2nd Shift Gk Paper Asked Questions Reviewed by GK Adda on 17:41:00 Rating: 5

No comments :

Powered by Blogger.