Important General Knowledge(GK) Questions(Quiz) For SSC,RRB,RBI

Important General Knowledge(GK) Questions(Quiz) For SSC,RRB,RBI

1.First American President To Visit India Is?
Ans: D.D.Eisenhower

2.Maastrichat Treaty Is Related To ?
Ans: European Community

3.Papeti Is The Festival Of ?
Ans: Parsis


4.The Largest Tribe In India Is ?
Ans: Gonds


5.Diet Is The Parliament Of ?
Ans: Japan

6.Torah Is The Sacred Book Of ?
Ans: Judaism

7.Synagogue Is The Place Of Worship Of ?
Ans: Judaism

8.The Number Of Players On Each Side In The Case Of Rugby Football Is ?
Ans: 15

9.How Many Spokes Are There In The Dharma Chakra Of The National Flag ?
Ans: 24

10.Defence Services Staff College Is Located At ?

Ans: Wellington

Important General Knowledge(GK) Questions(Quiz) For SSC,RRB,RBI Important General Knowledge(GK) Questions(Quiz) For SSC,RRB,RBI Reviewed by Honey on 13:28:00 Rating: 5

No comments :

Powered by Blogger.