Current Affairs Updates 23rd May 2016 Daily GK Updates

1. Lakhakpa Shepra who has become the first women to climb Everest seven times, is basically from which country?
Ans: Nepal

2. What is ‘Kayakalp Fornight’?
Ans: A health Programme

3. Which state has banned gutka and pan masala recently?
Ans: Bihar

4. Who as been appointed as Niti Aayog principal Adviser?
Ans: Ratan Wattal

5. Who has been awarded with Othmer Gold Medel?
Ans: Mukesh Ambani


6. Which panel is set up relook defence expenditure?
Ans: D B shekatkar Panel

7. Mayank Ashar has resigned from his post from which company?

Ans: Caim

8. Which team has won 2016 Uber cup?
Ans: China

9. Which team has won 2016 Thomas cup?
Ans: Denmark

10. G7 finance summit held in which country?
Ans: Japan

11. Which country has hosted 2016 Women Economic Forum?
Ans: India

12. Who has been appointed as new BCCI president?
Ans: Anurag Thakur

13. Which team has won Federation Cup 2016?

Ans: Mohun Bagan

14. Sandor Tarics died recently. Who he was?
Ans: Sportsman
Current Affairs Updates 23rd May 2016 Daily GK Updates Current Affairs Updates 23rd May 2016 Daily GK Updates Reviewed by Honey on 18:59:00 Rating: 5

No comments :

Powered by Blogger.