Current Affairs Revision On Appointments For SBI Po,Clerk-2016 All Exams

Current Affairs Revision On Appointments For SBI Po,Clerk-2016 All Exams

1. Who appointed CEO of BCCI?
Ans: Rahul Johri


2. Who has appointed as Rubber Board chief?
Ans: A Ajith Kumar

3. who is appointed as New lokayukta for Goa?
Ans: Justice P K Mishra


4. Who is New CEO of Tata steel?
Ans: Bimlendra Jha.

5. Who has been appointed by Lambda Therapeutic Research as its new President?
Answer: Tausif Monif

6. Who appointed The Iceland's new prime minister?
Ans: Sigurdur Ingi Johannsson

7. Recently who is appointed as Haryana Lokayukta?
Ans: NK Aggarwal

8. Who is appointed as anti-corruption official in BSNL?
Ans: Deepak Kashyap

9. Who is New chairman of IGNCA?
Ans: Ram Bahadur Rai

10. Name The Recently Appointed as Prime Minister Of Ukraine?
Ans: Volodymyr Groysman


Current Affairs Revision On Appointments For SBI Po,Clerk-2016 All Exams Current Affairs Revision On Appointments For SBI Po,Clerk-2016 All Exams Reviewed by Honey on 10:32:00 Rating: 5
Powered by Blogger.