Current Affairs Revision April 2016 For SBI PO,SBI Clerk All Exams Part- 1

Hi Readers
              Our ssc-ibps.com Providing The Current Affairs Revision In April Month 2016. This Revision is useful For SBI Po-2016,Sbi Clerk- 2016, RBI,NABARD, IBPS Clerk, IBPS PO, LIC, UIIC Insurance Exams,Railway,SSC CGL, SSC CHSl Exams.

1. Which state government imposes complete ban on alcohol?
Ans: BIHAR

2. Which State Government launches 100 Adarsha Vidyalayas?
Ans: Odisha

3. Govt. inaugurates 'Namma Toilet' in Delhi under Which Scheme?
Ans: Swachh Bharat Mission


4. Which Team won the Asian Nations Cup Chess 2016 tournament?
Ans: India men Team

5. Who has won Malaysian Open for 2016 ?
Ans: Lee Chong Wei

6. Which actress has been conferred with the Dadasaheb Phalke Award 2016 ?
Ans: Priyanka Chopra

7. Which state launched ‘PoochhO Carpool app?
Ans: Delhi government.

8. Who has appointed as anti-corruption official in BSNL?
Ans: Deepak Kashyap.


9. Which country join the membership of IMF in 2016?
Ans: Nauru (Tiny South Pacific island nation)

10. Which state Government launched Bhimrao Ambedkar Awas Yojana For Widows?

Ans: Jharkhand
Current Affairs Revision April 2016 For SBI PO,SBI Clerk All Exams Part- 1 Current Affairs Revision April 2016 For SBI PO,SBI Clerk All Exams Part- 1 Reviewed by Mani Babu on 13:58:00 Rating: 5

No comments :

Powered by Blogger.