Current Affairs Revision April 2016 For SBI PO,SBI Clerk All Exams Part- 2

1. World Health Day Observed on
Ans: 7th April

Themes Of World Health Day
2016: Halt the rise: beat diabetes
2015: Food safety

2. Danny Willett is Famous In Which Field?
Ans: Golf

3. Recently which state Government launched ‘PoochhO Carpool app?
Ans: Delhi government.


4. Who is appointed as anti-corruption official in BSNL?
Ans: Deepak Kashyap.

5. India ranks ____ in 2016 Global Connectivity Index.
Ans: 44

6. Who is New chairman of IGNCA?
Ans: Ram Bahadur Rai



7. Which country Is world's largest remittance recipient in 2015?
Ans: India.

8. Which country test-Fires 'Iskander' Tactical Ballistic Missile?
Ans: Russia

9. Laureus World Sports Award winners of this year?
Ans: Novak Djokovic (Men),
Serena Williams (Women)

10. What is the rank of India on World Press Freedom Index 2016?
Ans: 133 out of 180 countries.

Current Affairs Revision April 2016 For SBI PO,SBI Clerk All Exams Part- 2 Current Affairs Revision April 2016 For SBI PO,SBI Clerk All Exams Part- 2 Reviewed by Mani Babu on 12:10:00 Rating: 5
Powered by Blogger.