RRB Railway Ntpc Gk Asked Questions In (16-04-2016) Shift-3/slot-3

We Have Once Again Come Up With RRB Railway GK Asked Questions(16 April 3rd Shift-3) Exam Shift-3 (16.04.2016)

(16th April 2016 2nd Shift) RRB Railway Exam GK Questions Asked In  Shift-3/Slot-3 are listed below.

1.Name The Largest Moon of Pluto ?
Ans: Charon

2.When Was AAP Party Established?
Ans: 26 Nov 2012


3. TCP Full Form ?
Ans: Transfer Control Protocol

4.Which is largest moon in solar system?
Ans: Ganymede

5.Who is the founder of twitter?
Ans: Evan Williams, Noah Glass, Jack Dorsey, Biz Stone

6.In 2015 who was conferred with  Bharat ratna?
Ans: Atal Bihari Vajpayee, Madan Mohan Malaviya

7.Who is founder of ABO blood group?
Ans: Karl landsteiner

8.What is bank of BRICS?

Ans: NDB(New Development Bank)

9.What Is The Name Of Japan Parliament ?
Ans: Diet

6.Which State Has Largest Mangroove Forest ?
Ans: West Bengal

7.Which State Has Largest Forest Area?
Ans: Madhya Pradesh

8. Radioactivity Invented By ?
Ans: Henri Becquerel

9.Madurai Located on the banks of Which River
Ans: Vaigai

10. Old Name Of Singapore ?

Ans: Temasek


RRB GK Study Material




12Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board

11Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board

10Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board

9Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board

                   GK Questions Asked In RRB 9Th April 2016 

7Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board
6Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board

5Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board

4Th  April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board) 
3rd April Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board) 
   
 2nd April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board)
 31 March 2016 GK Asked Questions(3 Shifts) In RRB
    30 March 2016  Gk Asked Questions(3 Shifts) In RRB 
    29 March 2016 GK Asked Questions(3 Shifts) In RRB NTPC
     28 March 2016 GK Asked Questions(3 Shifts) RRB CBT 


RRB Railway Ntpc Gk Asked Questions In (16-04-2016) Shift-3/slot-3 RRB Railway Ntpc Gk Asked Questions In (16-04-2016) Shift-3/slot-3 Reviewed by GK Adda on 18:36:00 Rating: 5

No comments :

Powered by Blogger.