RRB Railway Ntpc -2016 GK Expected Questions Useful For SSC CGL

1.'What happened to Netaji' Book Author ?
Ans: Anuj Dhar

2.Which  app lauched by Central Industrial Security Force(CISF) for Jawans ?
Ans: M-Power

3. Which is the first Indian state to get Nirmal Gram Award?
Ans: Sikkim


4. Indian Veterinary Research Institute is located at ?
Ans: Bareilly

5. World's highest post office is located at ?
Ans: Hikkim(Himachal Pradesh)

6. National Children's Museum is situated at ?
Ans: New Delhi

7. Gaudiya Nriyta Dance Famous In Which State ?
Ans: West Bengal

8. The Survey of India Department Headquarters located at ?
Ans: Dehradun

9. The Nishant Garden of Kasmir was built by ?
Ans: Jahangir

10. The river island Majuli is in ?

Ans: The Brahmaputra
RRB Railway Ntpc -2016 GK Expected Questions Useful For SSC CGL RRB Railway Ntpc -2016 GK Expected Questions Useful For SSC CGL Reviewed by GK Adda on 10:02:00 Rating: 5

No comments :

Powered by Blogger.