RRB NTPC CBT GK 3rd Shift Questions(18th April 2016)

We Have Once Again Come Up With RRB NTPC GK Asked Questions(18 April Shift-3) Exam Shift-3 (18.04.2016)

(18th April 2016 3rd Shift) RRB NTPC  GK Questions Asked In  Shift-3/Slot-3 are listed below.


1.Rajatarangini Related To Which State ?

Ans: Jammu & Kashmir


2. Who Invented E-mail?

Ans: Shiva Ayyadurai


3.Which Gas Exposed in Bhopal Gas Tragedy ?

Ans: Methyl Isocyanate      
         


4. Unit Of Force ?

Ans: Newton


5. National Emergency imposed by

Ans: President


6. Which Country Won Maximum No.of FIFA Football Cups ?

Ans: Brazil


7.Sumitra Mahajan is Representing Which constituency ?

Ans: Indore       


8. What Is Blue Moon?

Ans:The third full Moon in an astronomical season with 4 full Moons


12Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board

11Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board

10Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board

9Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board

                   GK Questions Asked In RRB 9Th April 2016 

7Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board
6Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board

5Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board

4Th  April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board) 
3rd April Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board) 
   
 2nd April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board)
 31 March 2016 GK Asked Questions(3 Shifts) In RRB
    30 March 2016  Gk Asked Questions(3 Shifts) In RRB 
    29 March 2016 GK Asked Questions(3 Shifts) In RRB NTPC
     28 March 2016 GK Asked Questions(3 Shifts) RRB CBT 

RRB NTPC CBT GK 3rd Shift Questions(18th April 2016) RRB NTPC CBT GK 3rd Shift Questions(18th April 2016) Reviewed by GK Adda on 21:17:00 Rating: 5

No comments :

Powered by Blogger.