New Appointments In India Part-2 For Railway Exam, SSC CGL,SBI,IBPS,SSC CPO And All Competitive Exams

1. Chairman Of 14th Finance Commission of India?
Ans: Y. Venugopal Reddy

2. SEBI (Securities and Exchange Board of India) Chairman?
Ans: Upendra Kumar Sinha

3. IRDA(Insurance Regulatory and Development Authority of India) Chairman ?
Ans: T. S. Vijayan

4. Chairman Of SIDBI(Small Industries Development Bank of India)?
Ans: Kshatrapati Shivaji


5. Attorney General of India ?
Ans: Mukul Rohatgi

6. CAG(Comptroller and Auditor General) of India ?
Ans: Shashi Kant Sharma

7. Chairman Of Railway Board ?
Ans: AK Mittal

8. Permanent Representative of India to the United Nations ?
Ans: Syed Akbaruddin

9. Foreign Secretary Of India ?
Ans: Subrahmanyam Jaishankar

10. Chief of  Indian Army ?
Ans: General Dalbir Singh Suhag

11. Chief of Air Force ?
Ans: Air Chief Marshal Arup Raha

12. Chief of Naval Staff ?
Ans: Admiral Robin K Dhowan

13. Chairman Of Central Water Commission of India ?
Ans: Ashwin B. Pandya

14. National Security Adviser ?
Ans: Ajit Kumar Doval

15. 2018 Men’s Hockey World Cup Venue?

Ans: Kalinga Stadium(Bhubaneswar), India
New Appointments In India Part-2 For Railway Exam, SSC CGL,SBI,IBPS,SSC CPO And All Competitive Exams New Appointments In India Part-2 For Railway Exam, SSC CGL,SBI,IBPS,SSC CPO And All Competitive Exams Reviewed by Arun Chowdary on 11:40:00 Rating: 5

No comments :

Powered by Blogger.