New Appointments In India Part-1 For Railways,SSC CGL,SBI,IBPS And ALL Competitive Exams

1.Chief Election Commissioner of India
Ans: Dr. Nasim Zaidi
     
2. National Human Rights Commission Chairperson
Ans: H.L.Dattu

3. Who is Chief Commissioner of Central Information Commission(CIC)
Ans: R.K.Mathur(Radha Krishna Mathur)
  
4. Chairman of National Commission for Minorities
Ans: Naseem Ahmad

5. Chairman of  National Commission for SC
Ans: Dr.P. L. Punia        


6. Chairman, National Commission for ST             
Ans:Dr. Rameshwar Oraon

7. National Commission for Women Chairperson
Ans: Lalitha Kumaramangalam 
 
8. Chairman, Atomic Energy Commission
Ans: Sekhar Basu

9. ISRO Chairman
Ans: A S Kiran Kumar
     
10. Chairman Of UPSC(Union Public Service Commission)
Ans: Deepak Gupta   
     
11.Chairman, National Knowledge Commission
Ans: Sam Pitroda

12.Chairman Of  University Grants Commission
Ans: Ved Prakash
  
13.Chairman Of Central Water Commission of India
Ans: Ashwin B. Pandya 

14. Space Applications Center, Administrator(Director)
Ans: Tapan Misra

15. National Commission For Farmers (NCF) Chairman

Ans:  Dr. M. S. Swaminathan
New Appointments In India Part-1 For Railways,SSC CGL,SBI,IBPS And ALL Competitive Exams New Appointments In India Part-1 For Railways,SSC CGL,SBI,IBPS And ALL Competitive Exams Reviewed by GK Adda on 09:30:00 Rating: 5

No comments :

Powered by Blogger.