Latest Daily Gk Quiz(08-04-2016) SBI IBPS CGL CHSL Railway NABARD Exams

1. Govt. inaugurates 'Namma Toilet' in Delhi under
Ans: Swachh Bharat Mission

Urban Development Minister : Venkaiah Naidu

2. who has been sworn as the president of Kosovo?
Ans: Hashim Thaci

Kosovo Prime Minister : Isa Mustafa
Kosovo Currency : Euro
Kosovo Capital : Pristina

3. Recently Who Launched the Transnational SkillStandards in India?
Ans: Union Minister Rajiv Pratap Rudy


4. Petroleum & Natural Gas Minister dedicates ---------- new CNG stations in Delhi & NCR.
Ans: 36

5. Name the person who has been appointed as the new director of TNCA?
Ans:   D. Vasu


Full from Of TNCA: Tamil Nadu Cricket Association

6. Name the author and journalist who has passed away recently
Ans:  Yogendra Bali

7. Who is appointed as next Ambassador of India to Norway?
Ans: Debraj Pradhan

8. Name the person who has been appointed as the new CEO of GoJavas ?
Ans: GoJavas

9. Who Is New chairman For Nasscom (National Association of Software and Services Companies)
Ans: CP Gurnani

10. Which railway zone becomes largest freight loading Zone?

Ans: EcoR(East Coast Railway)


Latest Daily Gk Quiz(08-04-2016) SBI IBPS CGL CHSL Railway NABARD Exams Latest Daily Gk Quiz(08-04-2016)  SBI IBPS CGL CHSL Railway  NABARD Exams Reviewed by Honey on 19:33:00 Rating: 5
Powered by Blogger.