India's Rank In different global indexes/various indexes For Railways, SSC CGL, SBI,IBPS And All Competitive Exams

1.India Rank In Global Peace Index 2015?
Ans: 143
Note: First Place: Iceland

2. What is the India’s rank in 2015 Global Hunger Index (GHI) report?
Ans: 80th
Note: First Place: Mauritius

3.India Rank In GDP(PPP)?
Ans: 3rd
Note: PPP= Purchasing Power Parity
Note: First Place: China, Second Place: US


4. India's rank globally for maximum hospitals?
Ans: 2nd
Note : 1st china

5. India Rank in Transparency International  latest Corruption Perception Index.
Ans: 76th
Note: First Place: Denmark

6. India Rank in World Happiness Report 2016?
Ans: 118th
Note: First Place: Switzerland

7. What is the India’s rank in Gender inequality index 2015?
Ans: 127th

8. India Rank in Human Development Index 2015?
Ans: 130th
Note: First Place: NorWay

9. According To World Bank Report India Rank In ease of doing business?
Ans:130th
Note: First Place: SingaPore

10. India Rank in Global Competitiveness Report 2015-16 ?
Ans: 55th
Note: First Place: Switzerland

11.India Rank in World Press Freedom Index 2015
Ans: 136 in the list of 180 countries
Note: First Place: Finland

12. India Rank in Global Environment PerFormance Index 2015?
Ans: 155 Th
Note: First Place: Switzerland.

13. India Rank in Global index of talent competitiveness?
Ans: 11th
Note: First Place: Switzerland.

14. India Rank in Global Innovation Index 2015?
Ans: 81th
Note: First Place: Switzerland.

15. India Rank in World’s most valuable nation brands report 2015?
Ans: 7th
Note: First Place: US
India's Rank In different global indexes/various indexes For Railways, SSC CGL, SBI,IBPS And All Competitive Exams India's Rank In different global indexes/various indexes For Railways, SSC CGL, SBI,IBPS And All Competitive Exams Reviewed by GK Adda on 09:33:00 Rating: 5

No comments :

Powered by Blogger.