Important Sports Winners And Venues For Railway Exam, SSC CGL,IBPS, SSC CPO

1.2016 Australian Open Winners?
Ans: Men: Novak Djokovic(Serbia)
        Women: Angelique Kerber(Germany)

2. 2016 ICC World Twenty20 winners?
Ans: Men Team:West Indies
         Women Team: West Indies

3. 2016 Miami Open(Tennis) Winners?
Ans: Men: Novak Djokovic(Serbia)
        Women: Victoria Azarenka(Belarus)

4. 2016 Badminton Asia Championships Venue?
Ans: Wuhan, China.

5. 2018 Winter Olympics Venue?
Ans: Pyeongchang , South Korea
Note: South Korea Capital: Seoul        South Korea Currency: Won


6. 2015 French Open Winners?
Ans: Men: Stan Wawrinka(Switzerland)
        Women: Serena Williams(United States)

7. 2015 Wimbledon Championships Winners?
Ans: Men: Novak Djokovic(Serbia)
        Women: Serena Williams(United States)

8. 2015 US Open Winners?
Ans: Men: Novak Djokovic(Serbia)
        Women: Flavia Pennetta(Italy)

9. 2016 Asian Football Confederation U-16 Championship Venue?
Ans: Ambedkar Stadium, New Delhi, India.

10. 2016 Men's Hockey Junior World Cup Venue?
Ans: India.

11.2020 Summer Olympics Venue?
Ans: Tokyo, Japan
Note: Japan  Currency: Yen

12. 2015 International Premier Tennis League Winner?
Ans: Winner: Singapore Slammers
Note: Runners-up: Indian Aces

13. 2015 Indian Premier League Winner?
Ans: Mumbai Indians

14. 2015 China Open Winners?
Ans: Men: Novak Djokovic(Serbia)
       Women: Garbiñe Muguruza(Spain)

15. 2017 ICC Champions Trophy Venue?

Ans: England(1-18 June 2017)
Important Sports Winners And Venues For Railway Exam, SSC CGL,IBPS, SSC CPO Important Sports Winners And Venues For Railway Exam, SSC CGL,IBPS, SSC CPO Reviewed by Arun Chowdary on 08:41:00 Rating: 5

No comments :

Powered by Blogger.