Gk Questions Asked In Today (07.04.2016) RRB Exam Shift-2 /Slot-2

(7th April 2016) GK Questions Asked In RRB Railway Exam Shift-2 are listed below.

If you have any more questions from the exam, then kindly share it in the comment section. 
               
 We Have Once Again Come Up With Railway CBT Exam General Knowledge Questions Asked In RRB(Railway Recruitment Board) NTPC CBT Exam Shift-2 (7th April  2016)



Gk Questions Asked In Today (07.04.2016) RRB Exam Shift-2 /Slot-2


1.IPC Full Form
Ans: Indian Penal Code

2.PCB Full Form
Ans: Process Control Block

3. Azad Hind Fauj Founded In Which Year?
Ans: 1942

4.Asia Cup 2015 Winner?
Ans: India


5.Netware Belongs To Which Company?
Ans: Novell


6. East India Company Established In Which Year?
Ans: 31 Dec 1600

7. Bank Board Bureau(BBB)Chairman?
Ans:Vinod Rai

8. Dhameka Stupa Located At?
Ans:Varanasi,UP

9.Who Is the Chairman Of NHRC?
Ans: H.L Dattu


10. Fundamental Rights comes under which articles?
Ans: Article 14-32


11. ITF Davis CUP 2015 Champion?
Ans: Britain

12. Who Was The Second Term Chief In 2011 Of United Nations?

Ans: Ban Ki Moon


13.What Is The National Motto Of India?
Ans: Satyamev Jayate

14.Who Was The Prime Minister Of Bangladesh In 1971?
Ans: Tajjudin Ahmed


15. Name Of The Astranut Who Spend 368 Days  In Space?
Ans: Scott Kelly

16. The Security Colour Of URL

Ans: Green


Gk Questions Asked In Today (07.04.2016) RRB Exam Shift-2 /Slot-2 Gk Questions Asked In Today (07.04.2016) RRB Exam Shift-2 /Slot-2 Reviewed by GK Adda on 17:01:00 Rating: 5

No comments :

Powered by Blogger.