Gk Questions Asked In RRB Exam 3rd April - 2016 2nd Shift

General Knowledge Questions Asked In RRB Railway 3 April 2016 Exam Shift-2 are listed below. 

If you have any more questions from the exam, then kindly share it in the comment section.                                    


We Have Once Again Come Up With Railway CBT Exam General Knowledge Questions Asked In RRB(Railway Recruitment Board) NTPC CBT Exam 3 April  2016 Shift-2

Gk Questions Asked In Today (03.04.2016) RRB Exam Shift-2 /Slot-2


1.India’s largest freshwater lake?
Ans:Wular Lake

2.What is oneirology?
Ans: scientific study of dreams.

3.Modern Olympic 1896 held in which city?
Ans: Athens,Greece


4.Who was Prime Minister of Pakistan in 1999?
Ans: Nawaz sharif

5.In which year  Sikkim get formed?
Ans: 1975

6.About Make in India logo?
Ans: Moving Lion

7.What was the duration of PM Modi’s America visit in 2015?
Ans:  5

8.what is Sighmo?
Ans: Spring Fesitval

9.Odd one out(ears-hearing,tongue-taste,light-vision,nose-smelling)
Ans: light

11.Holi is Celerbrated with?
Ans: Gulal

12.Adhai Din ka Jhopda is in?
Ans: Ajmer,Rajasthan

13.Who is the author of Malgudi days?
Ans: RK Narayan

14.What is LIGO?
Ans:  Laser Interferometer Gravitational-Wave Observatory

15.Who got Olympic quota in wrestling in 2015?
Ans:  Narsingh Yadav

17.Who is Karl Marx?
Ans: Philospher

18.UNO headquarter?
Ans: New York

19.Most abundant natural combustible gas?
Ans: Methane

20.India got freedom on 15th August in which time day/night/noon/midnight?
Ans: Midnight

21What is the foundation year of Arunachal Pradesh?
Ans: 1987

22.Change in position with distance is?
Ans:  Magnitude

23.Gravitational Force on two subjects depends on  ?

Ans: combined mass and the distance 

 3rd April Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board)


 2nd April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board)

 31 March 2016 GK Asked Questions(3 Shifts) In RRB
    30 March 2016  Gk Asked Questions(3 Shifts) In RRB 
    29 March 2016 GK Asked Questions(3 Shifts) In RRB NTPC
     28 March 2016 GK Asked Questions(3 Shifts) RRB CBT


Gk Questions Asked In RRB Exam 3rd April - 2016 2nd Shift Gk Questions Asked In RRB Exam 3rd April - 2016 2nd Shift Reviewed by SSC-IBPS on 15:35:00 Rating: 5
Powered by Blogger.