GK Questions Asked In Railway Exam 6th April 2016 Shift-3

(6th April 2016) GK Questions Asked In RRB Railway Exam Shift-3 are listed below.

If you have any more questions from the exam, then kindly share it in the comment section. 
               
 We Have Once Again Come Up With Railway CBT Exam General Knowledge Questions Asked In RRB(Railway Recruitment Board) NTPC CBT Exam Shift-3 6th April  2016 


Gk Questions Asked In Today (06.04.2016) RRB Exam Shift-3 /Slot-3


1.Name of Ganga in Bangladesh
Ans:  Padma

2. 8th UN Secretary General
Ans:  Ban Ki-Moon

3. what speed needed by jet to escape the earth’s gravity
Ans: 7 miles per second, or 25,000 miles per hour

4. when did anglo sikh war fought
Ans: 1845

5. National Air Quality Index is based on how many pollutants
Ans:  8

6. Himalayan Forest Thrush Bird Found in which state?
Ans:  Northern india

7. Osoong Festival is clelebrated in which state
Ans:  Sikkim

8. LIGO project is related to
Ans:  rivers

9. to whom region the lion emblem is setup
Ans: Maurya Empire

10. 2nd panipat battle in which year

Ans:  1556


GK Questions Asked In Railway Exam 6th April 2016 Shift-3 GK Questions Asked In Railway Exam 6th April 2016 Shift-3 Reviewed by Arun Chowdary on 20:21:00 Rating: 5

No comments :

Powered by Blogger.