(5th April 2016) GK Questions Asked In RRB Railway Exam Shift-3/ slot-3

(5th April 2016) GK Questions Asked In RRB Railway Exam Shift-3 are listed below.
If you have any more questions from the exam, then kindly share it in the comment section.                
 We Have Once Again Come Up With Railway CBT Exam General Knowledge Questions Asked In RRB(Railway Recruitment Board) NTPC CBT Exam Shift-3 5th April  2016 

Gk Questions Asked In Today (05.04.2016) RRB Exam Shift-3 /Slot-3


1.State shares boundary with Bangladesh?
Ans:  Tripura

2.Gun powder consists of
Ans:  potassium nitrate

3.Winner of U19 World Cup
Ans:  West Indies

4.Khajuraho temples located in
Ans:  MP

5. Which gas is released during respiration by human beings?
Ans: carbondioxide

6. Swaraj party Founder
Ans:  chitranjan das

7. When did the british raj start in India?
Ans:  1858

8. Nagaland capital?
Ans:  Kohima

9. NASA Headquarters?
Ans: Wasington DC

10. Stainless steel is-
Ans:  an alloy

11. Where is the statue of liberty?
Ans: New York, USA

12. Maximum no of Medals in 2012 Olympics?
Ans: USA

13. Which cricketer hit consecutive three centuries in world cup cricket?
Ans:  Kumar Sangakkara

14. Infrared rays are
Ans: electromagnetic waves.

15.Tashkent agreement signed after which Indo-Pak war?
Ans:  1965

16. The length of digestive system?
Ans:  30 Feet


4Th  April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board) 

3rd April Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board) 
   
 2nd April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board)

 31 March 2016 GK Asked Questions(3 Shifts) In RRB
    30 March 2016  Gk Asked Questions(3 Shifts) In RRB 
    29 March 2016 GK Asked Questions(3 Shifts) In RRB NTPC
     28 March 2016 GK Asked Questions(3 Shifts) RRB CBT 

(5th April 2016) GK Questions Asked In RRB Railway Exam Shift-3/ slot-3 (5th April 2016) GK Questions Asked In RRB Railway Exam Shift-3/ slot-3 Reviewed by Arun Chowdary on 08:26:00 Rating: 5
Powered by Blogger.