(4th April 2016) Today GK Questions Asked In RRB Railway Exam-2016 Shift-3/Slot-3


(4th April 2016) GK Questions Asked In RRB Railway Exam Shift-3 are listed below.
If you have any more questions from the exam, then kindly share it in the comment section.                  We Have Once Again Come Up With Railway CBT Exam General Knowledge Questions Asked In RRB(Railway Recruitment Board) NTPC CBT Exam Shift-3 4th April  2016 

Gk Questions Asked In Today (04.04.2016) RRB Exam Shift-3 /Slot-3
1.Who commisioned tajmahal?
Ans: Shahjahan


2.First woman doctor in India?
Ans: Anandi Gopal Joshi

3.No of Muscles uses for eye ball?
Ans: 6 Muscles

4.What is the national game of China?
Ans: Table Tennis

5.Nearest galaxy to milkway?
Ans: Andromeda

6.South Africa currency?
Ans: South African Rand

7.No of players in polo?
Ans: 4

8.Acid in grapes?
Ans: Tartar Acid

9.Who build jantarmater in delhi?
Ans: Muhammad shah

4Th  April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board) 

3rd April Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board) 
   
 2nd April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board)

 31 March 2016 GK Asked Questions(3 Shifts) In RRB
    30 March 2016  Gk Asked Questions(3 Shifts) In RRB 
    29 March 2016 GK Asked Questions(3 Shifts) In RRB NTPC
     28 March 2016 GK Asked Questions(3 Shifts) RRB CBT 
 General Knowledge Questions Asked In RRB Railway 28.03.2016 Shift-1


(4th April 2016) Today GK Questions Asked In RRB Railway Exam-2016 Shift-3/Slot-3 (4th April 2016) Today GK Questions Asked In RRB Railway Exam-2016 Shift-3/Slot-3 Reviewed by GK Adda on 19:52:00 Rating: 5

No comments :

Powered by Blogger.