22nd April Shift-2 RRB GK NTPC Questions Paper in 2nd Shift

We Have Once Again Come Up With  (22nd April 2016 Shift-2) RRB NTPC GK Questions Asked Paper Shift-2.22nd April 2016 Today RRB NTPC GK Questions Asked Paper in 2nd shift  questions.

 (22nd April 2016 2nd shift ) RRB NTPC GK Questions Today's 2nd Shift Questions are listed below.

1. Satish Dhawan Space centre is located at?
Ans: SRIHARI KOTA, Andhra Pradesh

2. Commerce and industry minister of India ?
Ans: Nirmala Sitharaman

3. What is official language of Afghanistan ?
Ans: Pashto


4. Which metal is Used for Galvanisation ?
Ans: Zinc

5.Common salt formula
Ans: Nacl

6. Which gas is used for flushing potato chips packets?
Ans: Nitrogen.

7. Roger Federer belong to Which Country?
A: Switzerland.

8. Hubble Space telescope belong to which country?
Ans:USA.


9. Bhimbetka rock shelters are located at ?

A: Madhya Pradesh


10. Biggest constitution in world?
Ans: Indain Constitution

11. first Jute mill In India loacted At?
Ans: Rishra, West Bengal

12. study of genes ?
Ans: Genetics

13. Mouma das is related to ?
Ans: Table Tennis

14. Shashank subramanyam related to which instrument?
Ans: Venu flute

15. .css File ?

Ans: Cascading Style Sheets File

22nd April Shift-2 RRB GK NTPC Questions Paper in 2nd Shift 22nd April Shift-2 RRB GK  NTPC Questions Paper in 2nd Shift Reviewed by Arun Chowdary on 17:29:00 Rating: 5

No comments :

Powered by Blogger.