(19th April 2016) RRB NTPC GK Asked Questions Paper in 2nd/1st Shift

We Have Once Again Come Up With (19th April 2016) RRB NTPC GK Asked Questions Paper Shift-1/2.19th April 2016  RRB NTPC GK Asked Questions Paper in 2nd/1st shift are Listedbelow. We have already Check out for RRB NTPC GK 19-04-2016, 2nd shift or morning shift questions Below.

(19th April 2016 1st Shift) RRB NTPC  GK Asked Questions Paper  In  Shift-2/Slot-2 are listed below.

1. Which Indian state shares boundary with the maximum number of other states ?
Ans: Uttar Pradesh

2. SBI Old name?
Ans: Imperial Bank Of India

3.which Gas Is Found In ReFrigerators ?
Ans: Chloro fluoro carbon(CFC)

4. Population of tiger in india 2014
Ans: 2,226

5.Methane Gas Is a
Ans: colorless, odorless gas

6.Make In India Week ?
Ans: Feb 13 - Feb 18, 2016(designed to facilitate investment, foster innovation, enhance skill development and build best-in-class manufacturing infrastructure)

7. Central defence minister ?
Ans: Manohar Parrikar

8. Which Party has won second large MP seats in Lok sabha 2014?
Ans: Indian National Congress(45 changed after by-election)

9. What is the next occurring Halley comet ?
Ans: 28 July 2061(source: NASA)

10. Who won the man of series in Asia cup t20?
Ans: Sabbir Rahman(Bangladesh)

11. Pluto Planet Was Discovered In Which Year ?
Ans: February 18, 1930

12. Who is Chairman of SBI ?
Ans: Smt. Arundhati Bhattacharya

13. What is the freezing point of water?
Ans: 00c


12Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board

11Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board

10Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board

9Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board

                   GK Questions Asked In RRB 9Th April 2016 

7Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board
6Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board

5Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board

4Th  April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board) 
3rd April Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board) 
   
 2nd April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board)
 31 March 2016 GK Asked Questions(3 Shifts) In RRB
    30 March 2016  Gk Asked Questions(3 Shifts) In RRB 
    29 March 2016 GK Asked Questions(3 Shifts) In RRB NTPC
     28 March 2016 GK Asked Questions(3 Shifts) RRB CBT 
·         General Knowledge Questions Asked In RRB Railway 28.03.2016 Shift-1
(19th April 2016) RRB NTPC GK Asked Questions Paper in 2nd/1st Shift (19th April 2016) RRB NTPC GK Asked Questions Paper in 2nd/1st Shift Reviewed by Arun Chowdary on 15:57:00 Rating: 5

No comments :

Powered by Blogger.