(18th April 2016 Shift-2) RRB NTPC CBT Gk Asked Questions Paper

We Have Once Again Come Up With RRB NTPC GK Asked Questions(18 April Shift-2) Exam Shift-2 (18.04.2016)

(18th April 2016 2nd Shift) RRB NTPC  GK Questions Asked In  Shift-2/Slot-2 are listed below.

1.What is Dry Ice?
Ans: Solid form of Carbon Dioxide

2.Ronaldo belongs to which sports?
Ans: Football

3.First Chinese Women went to Space?
Ans: Liu Yang


4.Supreme court established in Which year?
Ans: 1950

5.Gyroscope used in Which device?
Ans: Smartphone

6.Which City is called Pink City ?
Ans: Jaipur

7.First Solar Powered Airport In India?
Ans: Kochi

8.Which is known as Nerve Centre of Computer?
Ans: Arithmetic Logic Unit

9.Who Invented Dynamite?
Ans: Alfred Nobel

10.Sound Measured in ?
Ans: Decibel

11.Which  is egypt’s largest pyramid?
Ans: The Great Pyramid of Giza

12.Chera Dynasty ruled in which state of India?
Ans: Kerela

13.Who suceed Balmer as a CEO of Microsoft?
Ans: Satya Nadella


12Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board

11Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board

10Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board

9Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board

                   GK Questions Asked In RRB 9Th April 2016 

7Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board
6Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board

5Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board

4Th  April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board) 
3rd April Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board) 
   
 2nd April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board)
 31 March 2016 GK Asked Questions(3 Shifts) In RRB
    30 March 2016  Gk Asked Questions(3 Shifts) In RRB 
    29 March 2016 GK Asked Questions(3 Shifts) In RRB NTPC
     28 March 2016 GK Asked Questions(3 Shifts) RRB CBT 

(18th April 2016 Shift-2) RRB NTPC CBT Gk Asked Questions Paper (18th April 2016 Shift-2) RRB NTPC CBT Gk Asked Questions Paper Reviewed by Arun Chowdary on 18:14:00 Rating: 5

No comments :

Powered by Blogger.