(11th April 2016 2nd Shift) RRB Railway Exam GK Asked Questions in Shift-2/slot-2

(11th April 2016 2nd ShiftRRB Railway Exam GK Questions Asked In  Shift-2/Slot-2 are listed below.


If you have any more questions from the exam, then kindly share it in the comment section. 
               
 We Have Once Again Come Up With Railway CBT Exam General Knowledge Questions Asked In RRB(Railway Recruitment Board) NTPC CBT Exam Shift- 2 (11.04.2016)



Gk Questions Asked In Today (11.04.2016) RRB Railway Exam Shift-2 /Slot-2

1.Which one is smallest state of India?
Ans: Goa

2.First Female President of Nepal?
Ans: Bidhya Devi Bhandari,

3.Social Justice come under which article?

4.Operation smile related to what?
Ans: Find Missing Children

5.What is the Rank of India in Corruption Index 2015?
Ans: 76

6.Uniform civil code article?
Ans: Article 44

7.FIFA ballon d’or award 2015?
Ans: Lionel Messi

8.Pashupatinath Temple Located at?
Ans: Kathmandu,Nepal

9.Who is the Prime Minister of Nepal?
Ans: KP oli

10.Who gave Kaiser-e-hind to Mahatma Gandhi?
Ans: British Government

11.Vertebral Column has how many bones?
Ans: 33

12.State with Maximum boundaries with other states?
Ans: Uttar Pradesh

13.Where is Tidal Port Situated?
Ans: Kutch,Gujrat


14.Physical Research Laboratory was founded by?
Ans: Vikram Sarabhai

15.Kalindi is the other name of which river?
Ans: Yamuna

16.Humayun tomb situated at?
Ans: Delhi

17. Mahabharata was fought for how many days?
Ans: 18 Days

18. CMOS Full Form ?
Ans: Complementary metal-oxide semiconductor


19. What is the weight of astronaut at space?
Ans: Weightless

20.Ghoomar dance is the traditional dance of which state?
Ans: Rajasthan

21. What is the need of Western blot test?
Ans: Antibody Checking
10Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board


9Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board


                   GK Questions Asked In RRB 9Th April 2016 

7Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board
6Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board

5Th April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board

4Th  April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board) 

3rd April Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board) 
   
 2nd April 2016 Gk Asked Questions In RRB (Railway Recruitment Board)

 31 March 2016 GK Asked Questions(3 Shifts) In RRB
    30 March 2016  Gk Asked Questions(3 Shifts) In RRB 
    29 March 2016 GK Asked Questions(3 Shifts) In RRB NTPC
     28 March 2016 GK Asked Questions(3 Shifts) RRB CBT 


(11th April 2016 2nd Shift) RRB Railway Exam GK Asked Questions in Shift-2/slot-2 (11th April 2016 2nd Shift) RRB Railway Exam GK Asked Questions in Shift-2/slot-2 Reviewed by Arun Chowdary on 15:44:00 Rating: 5
Powered by Blogger.