{31 March 2016} 3rd Shift Gk Questions Asked In Railway NTPC CBT Exam

Dear Readers,

RRB (Railway Recruitment Board) has started conducting the all India entrance exam  For RRB NTPC Non Technical Posts from 28th March 2016 in different shifts to fill ASM,TA,CA,Goods Guard Posts, in this post we are providing you some of the Gk Questions which were asked in the Second Shift of Railway Exam held on 31th March 2016.Today RRB exams has been held in 3 shifts and we have provided GK questions of all the three shifts. These Questions are based on memory from the students who appeared in this exam at respective shifts.


Some of the General Knowledge Questions Asked In RRB Railway 31.03.2016 Exam Shift-3 are listed below. If you have any more questions from the exam, then kindly share it in the comment section.


          GK Questions Asked In RRB NTPC CBT Exam 31.03.2016 Shift-2


We Have Once Again Come Up With Railway CBT Exam General Knowledge Questions Asked In RRB(Railway Recruitment Board) NTPC CBT Exam 31 March 2016


Gk Questions Asked In Today (31.03.2016) RRB Exam Shift-3/Slot-3

1.Pravasi Bhartiya divas is celebrated on
Ans: January – 9th

2.Micology Is Study Of
Ans:Fungi

3.what Is English Ivy?
Ans:Plant

4.Terracotta Army In Which Country?
Ans:China

5.Lord Venkateswara Temple Situated at Which Hills?
Ans: Sheshadri

6.What is the highest point of the Aravalli Range?
Ans:GuruShikar

7.The common language used in Tamil nadu and srilanka
Ans: Tamil

8.Study of geodesy?
Ans: studies the shape of the earth

9.Where is inventory Muscle?

Ans: in walls of internal Organs

10.What is brihadeshwara temple made of ?
Ans: Granite

11. When was the theory of relativity proposed?
Ans: 1915

12. What is melioidosis?
Ans: Disease caused by bacteria

13.Which Indian scientist contradicted Einstein theory of energy (e=mc2)?
Ans: Ajay sharma



{31 March 2016} 3rd Shift Gk Questions Asked In Railway NTPC CBT Exam {31 March 2016} 3rd Shift Gk Questions Asked In Railway NTPC CBT Exam Reviewed by Honey on 16:59:00 Rating: 5
Powered by Blogger.