IBPS Clerk Mains - V Asked GK Questions And Answers 2nd shift 3rd January



1.   Where is Black Buck National Park
 Answer :      - Gujarat

2.   In which country Vivekananda Statue
  Answer : - Malaysia


3.   Post office is which type of bank
  Answer :  - Payment Bank

4.   In BCBSI, C stands for – Codes
Answer:  Banking Codes and Standards Boards of India

5.   Where is Pachmarhi is located in –
Answer :  Madhya Pradesh

6.   In which sport related to Gondwana cup
Answer : - Tennis

7.   Santiago is the capital of
Answer : - Chile

8.   NBFC comes under which act
Answer : - Companies Act, 1956

9.   Pradhan Mantri Gram Sadak Yojana reduces deadline of the project from 2022 to
Answer :  - 2019

10.                In India, ATM for blind person started by which bank
Answer :  - Union Bank

11.                Rupiah is currency of which country
Answer : - Indonesia

12.                In ESC, 'E' stands for
Answer : Electronic Clearing Service

13.                Which bank has headquarters in Hyderabad
Answer : - Andhra Bank

14.                2nd Bird Watching Festival is to be organised in which state
Answer :  - Uttarakhand

15.                NSA level talk between India & Pakistan was held at
Answer :  - Bangkok

16.                Pranav mukharjee inaugurated 51-ft statue of Lord Shiva at
Answer :  - Kolkata

17.                INDRA military camp is conducted by
Answer :  - India & Russia

18.                Ustad Sabri Khan, who died recently, was related to
Answer :  - Sarangi

19.                Which bank tops in assets...in Forbes 2000 list?
Answer :  - ICBC, China

IBPS Clerk Mains - V Asked GK Questions And Answers 2nd shift 3rd January IBPS Clerk Mains - V Asked GK Questions And Answers 2nd shift 3rd January Reviewed by Mani Babu on 18:29:00 Rating: 5

No comments :

Powered by Blogger.