DAILY GK QUIZ BASED ON NEWS PAPERS OCT 31& NOV 1


       DAILY GK QUIZ BASED ON NEWS PAPERS
1. Who is elected as 54th Speaker of US House of Representatives?


   ANS: Paul Ryan

2. Who is appointed as CEO and MD of Jabong?

        ANS:   Sanjeev Mohanty

3. Who is nominated on RBI Central Board of Directors?

        ANS: Shaktikanta Das

4. Who is awarded 2015 Sakharov Prize for Freedom of Thought?

       ANS: Raif Badawi

5. National Unity Day in India.


         ANS: 31 October

6. Who is selected for New York Global Leaders Dialogue Humanitarian Award?

        ANS: Bindeshwar Pathak

7. Who won the Presidential Elections of Tanzania?

      ANS: John Pombe Magufuli

8. Who is appointed as Managing Director of Black Berry India?

        ANS: Narendra Nayak

9. Who win the Singapore BNP Paribas WTA title?



    ANS: Sania and Hingis


10.   Brahmos missile successfully test-fired from?


    ANS: INS Kochi
DAILY GK QUIZ BASED ON NEWS PAPERS OCT 31& NOV 1 DAILY GK QUIZ BASED ON NEWS PAPERS OCT 31& NOV 1 Reviewed by SSC-IBPS on 14:20:00 Rating: 5

No comments :

Powered by Blogger.