DAILY GK BASED QUIZ TEST

1 .Forex reserves for the week ended 9th October 2015 stood at

Ans:         $ 353 bn

2. Horvard University’s Prestigious humanitatian award for 2015 is won by

Ans: Kailash Satyarthi

3. 3rd India-Africa Form Summit held in

Ans: New Delhi

4. Which company Quit as IPL Sponsor

Ans: Pepsi

5. Full Form of NJAC

Ans: National Judicial Appointments Commission

6. SC struck down which Amendment

Ans: 99th

7. Telecom service providers to compensate their subscribers with how much for every dropped call

Ans: Rs. 1

8. Aditya Birla Group forays into e-commerce segment by launching Fashion portal named

Ans: Abof.com

9. Paragliding World Cup will held in

Ans: Himachal Pradesh, India

10. Which country won the Sultan Johar Cup after beating India in the finals

Ans: Britain

11. Who won the Shanghai Masters tennis title


Ans: Novak Djokovic

12. All India Football Federation (AIFF) appointed which Indian Former Captain as an Advisor

Ans: Bhaichung Bhutia

13. Who won the Denmark Open by beating Indian Shuttler  PV Sindhu in the final


Ans: Li Xuerui of China
DAILY GK BASED QUIZ TEST DAILY GK BASED QUIZ TEST Reviewed by Honey on 13:39:00 Rating: 5

No comments :

Powered by Blogger.